Access Bars in BREDA behandeling voor volwassenen en kinderen

Een Access Bars behandeling helpt hooggevoelige kinderen en volwassenen tot rust komen. Het geeft rust en ruimte geven aan een overprikkelend hoofd.

Met access bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Je ligt heerlijk ontspannen op een massagetafel met je kleding aan en een lekker dekentje over je heen. Als Access Bar Practioner raak ik zachtjes 32 punten op het hoofd aan.
Door deze aanraking laat het lichaam ontstaat er weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

Acces bars geeft met name ontspanning aan de themalus midden in je hoofd, dat is de plek in je hersens waar alle prikkels binnen komen. Doordat de energie gaat stromen en de ballast wordt opgeruimd kun je weer beter slapen, problemen beter overzien, je beter concentreren, ervaar je minder stress, ervaar je meer innerlijke rust, kunnen leerprestaties toenemen en oude patronen los gelaten worden doordat je nieuwe mogelijkheden en uitdagingen beter kunt overzien.

Voor wie werkt een access bars behandeling goed?

Access bar behandelingen werken met name goed voor kinderen en volwassenen die hoogsensitief en vaak overprikkeld zijn of diegene die veel stress ervaren en een burn-out hebben.

Hoe gaat een access bars behandeling in zijn werk?

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel. De 32 punten op je hoofd worden lichtjes aangeraakt, sommige kort, andere wat langer.
Het kan zijn dat je in slaap valt wat echter geen invloed op de behandeling heeft.
Een sessie duurt 60 minuten.
Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen. Je laat daardoor emotionele en lichamelijke ballast “makkelijker” los.

 

Waar?

Boven in de praktijk van Nieuwetijdswinkel de Maretak.

Als je je aanmeld via de https://hoogsensitiefopvoeden.nl/ of via https://hoogsensitiefopvoeden.nl/workshop-cursus/ ontvang je een what’s app bericht, zodat we samen kunnen kijken welk tijdstip geschikt is voor jullie.

 

Wat zijn de kosten?

1 uur: 60 euro

 

Wil je meer info over access bars?

Kijk dan op  https://nld.accessconsciousness.eu/klassen/access-bars/