Access-Bars Breda

Access Bars in BREDA behandeling voor volwassenen en kinderen

 

 

Een Access Bars behandeling helpt hooggevoelige kinderen en volwassenen tot rust komen. Het geeft rust en ruimte geven aan een overprikkelend hoofd.

 

Met Access Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Je ligt heerlijk ontspannen op een massagetafel met je kleding aan en een lekker dekentje over je heen. Als Access Bar Practioner raak ik zachtjes 32 punten op het hoofd aan, waardoor de energie gaat stromen door je lijf.
Door deze aanraking laat het lichaam ontstaat er weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

 

Acces Bars geeft met name ontspanning aan de themalus midden in je hoofd, dat is de plek in je hersens waar alle prikkels binnen komen. Doordat de energie gaat stromen en de ballast wordt opgeruimd kun je weer beter slapen, hierdoor kun je ook problemen weer beter overzien.  Je kan je beter concentreren, je ervaart  minder stress en juist meer innerlijke rust.  Daarnaast kunnen leerprestaties toenemen wanneer oude patronen los gelaten kunnen worden, dat komt namelijk  doordat je nieuwe mogelijkheden en uitdagingen weer beter kunt overzien. 

 

Voor wie werkt een access bars behandeling goed?

 

Access Bars behandelingen werken met name goed voor kinderen en volwassenen die hoogsensitief en vaak overprikkeld zijn of diegene die veel stress ervaren en een burn-out hebben.

 

Dus ben jij vaak overprikkeld, omdat je ook zoveel ‘moet’. Heb jij last van stress, waardoor je steeds met opgetrokken schouders je werk en huishouden moet volbrengen. Ben je ‘vermoeid van alle ballen in de lucht houden, mits je vakantie hebt, Lukt het je maar niet je te bevrijden van onbewuste patronen, moet je jezelf steeds dwingen om het anders te doen, maar blijft je nieuwe gewoonte steeds uit. Merk je dat je kind te veel prikkels ervaart en zijn of haar emmer steeds overloopt. Zoek je meer rust voor je kind zonder te ‘moeten’ praten of veranderen. Geef je dan nu op en laat je verrassen door de fijne werking van Acces-Bars. Bovendien krijg je je geld terug mocht je niet tevreden zijn of als je kind ter plekke niet behandeld durft te worden. Ik heb hier alle begrip voor, want het is ook best spannend om ergens naar toe te gaan, waarvan je niet weet wat er met je gaat gebeuren. Niet gevreesd, de meeste kindjes en volwassenen vinden het heerlijk en voelen totaal geen druk.

 

 

Hoe gaat een Access Bars behandeling in zijn werk?

 

Tijdens de behandeling lig je op een behandeltafel. Ik zit achter je waardoor ik makkelijk de 32 punten op je hoofd lichtjes kan aanraken. Sommige kort, andere wat langer. Hierdoor kan het zijn dat je in slaap valt, wat echter geen invloed op de behandeling heeft.
Een sessie duurt 60 minuten tot 75 minuten. Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen. Hierdoor laat je emotionele en lichamelijke ballast “makkelijker” los.

 

Je ligt gewoon met je kleding aan onder een dekentje. Ik raak alleen je hoofd lichtjes aan. Mocht je als kind het fijn vinden om naar een geluidsloos filmpje te kijken op je mobiel, omdat je het anders wel heel spannend vindt, dan kan dat gewoon. Ieder kind mag na de behandeling een klein energetisch steentje uit zoeken als dank voor het mogen behandelen. Hierdoor gaat je kind met een fijn gevoel weer naar huis. Bovendien kan je nog even in de winkel van de Maretak rondsnuffelen voor leuke spulletjes die aanvullend kunnen werken voor je innerlijke rust.

 

 

 

Waar?

Boven in de praktijk van Nieuwetijdswinkel de Maretak. Adres van Goorstraat in Breda. Dit is een fijne winkel waar je alles kunt kopen op het gebied van hooggevoeligheid. Bijvoorbeeld energetische stenen, etherische oliën of leesboeken over hoogsensitiviteit en hooggevoeligheid. Meer weten over de winkel, klik hier

Als je je hieronder aanmeld ontvang je een what’s app bericht van mij en kunnen we samen kijken welk tijdstip geschikt is voor jullie.

Wat zijn de kosten?

1 behandeling van 60 tot 75 minuten:  60 euro

Wil je meer info over access bars?

Kijk dan op  https://nld.accessconsciousness.eu/klassen/access-bars/

Wil je eerst nog meer uitleg neem dan gerust contact met me op, door hier te klikken of vul het formulier hieronder in, dan neem ik contact met je op.

Recensie: Janet
Gisteren een Access Bars mogen ontvangen van Yvonne. Ik voel me rustiger in mijn gedachten, ik lijk meer focus te hebben en ben dus blij verrast. Het voelt echt of er iets opgeruimd is. Ik ben niet echt van het voelen en voelde ook niet veel tijdens de behandeling, maar wel enorme ontspanning. Heerlijk!
Recensie: Rian met dochter Pleun
Mijn dochter heeft een behandeling gehad bij Yvonne en dat vond ze heel spannend. Gelukkig had Yvonne een warm welkom en was ze snel op haar gemak. Fijn is dat er niet gepraat hoeft te worden wat haar allemaal ‘dwars’ zit of waar ze last van heeft. Gewoon lekker liggen en een gezellig praatje. Mijn dochter werd steeds rustiger en zelfs een beetje slaperig. Met een mooi energetisch steentje die ze zelf mocht uitkiezen na de behandeling is zijn we tevreden naar huis gegaan. Ik heb het idee dat er meer rust in haar is, maar gaan zeker nog een aantal keer om het effect verder te vergroten. –Rian–
Recensie: Nelleke
Wat een heerlijk kado aan mezelf. Zo ontspannen en ik voel me op een of andere manier helderder. Hopelijk ga ik er nog meer baat bij hebben. Fijn dat ik niet hoef te praten maar gewoon mag ontvangen en het op een diepere laag door mijn lichaam gaat om oude pijn weg te nemen. Yvonne stelt je op je gemak en het is een fijne ruimte. Dank!