Contact

Zoek gerust vrijblijvend contact met me op:

Neem contact met me op als je een vraag hebt. Ik ben per mobiel makkelijk bereikbaar, maar je kunt ook een gesprek plannen bij je thuis of in de praktijk welke is gevestigd boven Nieuwetijdswinkel de Maretak in Breda.

De praktijk is gelegen in het centrum van Breda, boven Nieuwetijdswinkel de Maretak. Hier vind je prachtige stenen, oliën en nog veel meer spulletjes die je kunnen helpen bij je hoogsensitiviteit of hooggevoeligheid.

Adres:  Nieuwetijdswinkel de Maretak, van Goorstraat 1, 4811 HH Breda

Hoogsensitief Opvoeden is bereikbaar op het mobiele nummer : 06-10120027
Of stuur een mail naar info@hoogsensitiefopvoeden.nl

Locaties voor het begeleiden:

In de meeste gevallen spreek ik bij de gezinnen thuis, maar het kan ook in de praktijk boven Nieuwetijdswinkel de Maretak in Breda. Een andere mooie optie is om je te begeleiden in de natuur.  Kies maar wat je fijn lijkt!

Neem gerust contact met me op voor een gratis informatief gesprek. Je kunt ook het formulier hieronder invullen dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Samen kijken we of ik iets voor je kan betekenen. Wil je meer lezen over de inhoud van de begeleiding of Access-Bar, kijk dan hier

Bij De Maretak nieuwetijdswinkel vind je ook boeken over hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit. Stenen als bergkristal, rozenkwarts en andere stenen die goed helpen bij hooggevoelige mensen en kinderen. Ze kunnen je daar goed uitleggen welke steen wel of niet geschikt is voor je huis, voor jouw of  je kind. Daarnaast zijn er tal van etherische oliën die helpen voor ontspanning, zoals lavendel. Een goed advies is wel belangrijk, want voor je het weet heb je al veel van deze leuke spulletjes gekocht. Wil je meer weten over de Maretak Nieuwetijdswinkel, kijk dan hier. Het is fijn dat we aanvullend er voor onze klanten kunnen zijn, zo wordt je echt goed op weg geholpen.

 

De workshops en training worden op verschillende locaties gegeven door Nederland.

Momenteel geef ik trainingen in Breda, Tilburg en Goes, maar er komen binnenkort nog meer locaties aan.