Workshop/cursus

Informatie-bijeenkomst:  “M’n hoogsensitieve kind met ’n sterke wil”

Tijdens deze workshop in de ochtend of avond geef ik jou inzicht in over hoogsensitiviteit in combinatie met de sterke wil.  Hierdoor begrijp je beter hoe je kind zich voelt en wat jij als ouder voor hem/haar kan betekenen!

Waar: Breda of Tilburg

Wanneer:

Breda: 20 oktober 2021, Zuiderlicht, van 19.15 – 21.30 uur

Tilburg:  3 november 2021, Centrum Jasmijn,  9.30  uur – 12.00 uur uur 

Kosten: 25 euro per persoon

 

3 daagse cursus : ‘Mijn hoogsensitieve kind met sterke wil:

In drie cursusdagen Verdeeld over 2 maanden neem ik jullie mee in een klein groepje op weg naar meer inzicht in je hoogsensitieve kind met sterke wil. Als opgeleid proffessional laat ik je stil staan bij alle facetten van hooggevoeligheid. Je krijgt veel 1 op 1 begeleiding binnen de groep en opdrachten die je samen met ouders kunt doen. Daarnaast is het leuk en fijn om ook te leren van de ervaringen van andere opvoeders. De groep is minimaal 4 en maximaal 10 personen groot. Samen gaan wij ontdekken wat hooggevoeligheid en een sterke wil betekent voor jouw kind en neem ik je stap voor stap mee naar meer rust en ruimte binnen jullie gezin.  Er is altijd ruimte voor persoonlijke vragen gedurende het hele traject, waardoor we specifiek ook naar jullie problematiek kunnen kijken.

Drie dagen:

Nog geen nieuwe data gepland.

 

Tijd: van 10.30 tot 15.30 uur

Waar: In de praktijk boven de nieuwetijdswinkel in Breda

Kosten: 395 euro per persoon inclusief lunch, koffie/thee.

(of 3 termijnen van 132 per maand)

Kom je als beide ouders samen betaal je 595 euro per paar.

(of 3 termijnen van 199 euro per maand)

 

Workshop: ‘Mijn hoogsensitieve kind’:

Op deze cursusdag gaan we aan de slag met een kleine groep opvoeders.  Ik geef je praktische, wetenschappelijke en direct uitvoerbare informatie mee rondom hoog gevoelige kinderen al dan niet met een sterke wil. We staan écht even stil bij jou en je kind. Er is ruimte om te sparren met andere ouders en je krijgt oefeningen mee naar huis om zelf aan de slag te gaan met je kind. Zo ontstaat er weer ontspanning binnen jullie gezin.

Wanneer:

Nog geen nieuwe data gepland.

Kosten: 75 euro per persoon inclusief hand-out, lunch, koffie/thee.